Inloggen op de leerkrachtpagina

Wil je inloggen op de leerkrachtpagina? Volg dan onderstaand stappenplan.

Stap 1

Ga naar iep.toets.nl/login.
Dit kan ook via toets.nl. Daar klik je rechtsboven op ‘Login IEP’ en vervolgens op ‘Inloggen leerkracht’. Je komt dan op onderstaande pagina uit. 

Stap 2

Log in met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam is het e-mailadres. Dit e-mailadres is opgegeven bij de aanmelding voor het het IEP LVS. Het wachtwoord is zelf gekozen bij het activeren van het account. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’. Je bent nu ingelogd in het LVS.

Ik krijg een melding dat de gebruikersnaam onjuist is.
Als je jouw gegevens onjuist hebt ingevoerd, kun je het nog een keer proberen. Mocht je jouw gebruikersnaam vergeten zijn, neem dan contact op met de helpdesk via 0345-656685.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
Wil je inloggen, maar ben je het wachtwoord vergeten? Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’. Je ziet het volgende scherm. Vul je gebruikersnaam (je e-mailadres) in. Je ontvangt per mail een link om een nieuw wachtwoord te kiezen.

Stap 3

Je komt op het startscherm terecht, waar je bij het eerste bezoek onderstaande melding te zien krijgt. Je kunt de uitleg volgen of direct doorgaan naar het dashboard.