Exports genereren

Van elke toets kun je verschillende exports genereren, zodat je de resultaten kunt analyseren of kunt meegeven aan leerlingen. In het JIJ! LVS kun je de resultaten per afname exporteren als Excelbestand of als pdf. Daarnaast kun je de resultaten van een leerling exporteren als pdf. Om de export te downloaden volg je onderstaand stappenplan.

Stap 1 - Toetsen filteren

Je kunt de exports genereren vanaf het resultatenoverzicht of vanaf de resultatenpagina van een afname of een leerling. In het resultatenoverzicht is het mogelijk om toetsen te filteren voor je een export maakt. In het tabblad ‘Afnames’ klik je daarvoor op ‘Alle filters’.

Stap 2 - Export genereren

Ga voor het genereren van exports naar het tabblad ‘Afnames’, de resultatenpagina van een toets of de resultatenpagina van een leerling. Klik vervolgens op ‘Export’. Kies het type rapportage dat je wilt downloaden. Klik vervolgens op ‘Export’. De export wordt nu gegenereerd.

Stap 3 - Downloaden van een export

Als je gekozen hebt voor het genereren van één bestand, wordt het bestand automatisch gedownload. Als je gekozen hebt voor het genereren van meerdere bestanden als zip, wordt het bestand klaargezet op de exportpagina. Klik op ´Bekijk exports´ om naar de exportpagina te gaan. De recentst gegenereerde export staat bovenaan. Klik op ´Download´ om het bestand te downloaden.