Toetsresultaten bekijken in het JIJ! LVS

Nadat leerlingen een toets in het JIJ! LVS hebben gemaakt en de toets is beoordeeld, zijn de resultaten direct beschikbaar. De resultaten bevatten een niveau-uitslag en een detailuitslag op referentieniveau of ERK-niveau, een ontwikkelscore en eventueel een cijfer (zie ook typen toetsresultaten in het JIJ! LVS).

De toetsresultaten worden per afname opgeslagen. Je kunt de toetsresultaten eenvoudig bekijken in het resultatenoverzicht in het JIJ! LVS. Op het dashboard worden de recent gemaakte toetsen getoond. Klik op één van deze toetsen om de resultaten van de toets te bekijken. Wil je de resultaten van een andere toets bekijken? Klik dan op ‘Alle gemaakte toetsen’ of op het tabblad ‘Resultaten’. De meest recent afgenomen toets staat bovenaan. Klik op de toetsnaam om de toetsresultaten te bekijken. In het resultatenoverzicht kun je met behulp van de zoekbalk of de zoekfilters een specifieke toets of leerling vinden. Ga voor meer informatie over de toetsresultaten naar toetsresultaten bekijken.

Vanuit het tabblad ‘Resultaten’ kun je een aantal verschillende exports genereren, bijvoorbeeld de leerlingrapportages. Ga voor meer informatie over het genereren van deze exports naar exports genereren.