Resultaten op toetsniveau bekijken

In het resultatenoverzicht van het Toetsplatform Taal kunt u snel toetsresultaten bekijken. Ga hiervoor naar het tabblad Toetsen=>Resultaten. In het overzicht worden alle afgenomen toetsen getoond. De meest recent afgenomen toets staat bovenaan. In het resultatenoverzicht kunt u zoekfilters instellen om een specifieke toets of cursist te vinden.  

Klik rechts op het oogje om de toetsuitslag te bekijken. Als de toets handmatig is beoordeeld, kunt u ook de beoordeling bekijken. Lees hier meer over bij handmatige beoordeling inzien.

Naast het feit dat u de toets kunt bekijken (wie daar toegang tot heeft) kunt u ook vanuit de uitslag een rapportage downloaden: de uitslagrapportage of de adviesrapportage. Ga voor meer informatie over het genereren van deze rapportages naar rapportages op toetsniveau genereren.

Hebt u geen toegang tot het inzien van toetsen of wilt u direct een rapportage downloaden? Klik dan op het meest rechter icoontje om de gewenste rapportage en/of certificaat te downloaden.