Inloggen als leerling

Leerlingen hebben een inlogaccount nodig om een toets te kunnen maken in het JIJ! LVS. Het inlogaccount bestaat uit de volgende twee onderdelen:

  • Een unieke gebruikersnaam
    De gebruikersnaam dient uniek te zijn binnen de instelling. In de gebruikersnaam mogen alleen (combinaties van) de volgende tekens worden gebruikt: letters, cijfers, minteken (-), underscore (_) of punt (.). Wanneer jullie school een gebruikerskoppeling heeft, zoals bijvoorbeeld met Magister of SOM, is de gebruikersnaam het SOM/Magister-nummer.  

    De unieke gebruikersnaam i.c.m. de instellingscode vormt de gebruikersnaam die de leerling invult in het inlogscherm. Bijvoorbeeld: Als de unieke gebruikersnaam 1234 is en de instellingscode ICE, vul je op het inlogscherm in het veld 'gebruikernaam' de gebruikersnaam ICE1234 in.

  • Een wachtwoord
    Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Bureau ICE.

Daarnaast bieden we de optie om in te loggen via Entree. Dit is noodzakelijk als je leerlingen hun resultaten in wil laten zien via hun JIJ!-account, het Leerlingportaal. Ga voor meer informatie over inloggen via Entree naar onze website.